Транспортно-логистичната компания „Гопет Транс“ обяви старта на лятната си стажантска програма пред студенти от катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“

четвъртък, 25 април 2024 9:05

Студенти от катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“ се срещнаха с нашите партньори от транспортно-логистичната компания „Гопет Транс“.

Срещата бе организирана със съдействието на доц. д-р Борислав Арнаудов, научен секретар на Катедрата, а основната цел беше да запознае младите хора със спецификите на спедицията като бизнес и начина, по който е изградена и функционира най-голямата българска спедиционна компания.

Ирина Станчева-Василева, мениджър „Човешки ресурси“ и Бонка Миланова, обучител в „Гопет Академи“ разказаха за ежедневието в професията и казусите, с които колегите им се срещат всеки ден.

По време на срещата компанията обяви официално пред студентите на УНСС своята платена лятна стажантска програма. Тя дава възможност в рамките на 3 месеца студенти с интереси за развитие в сферата на сухопътната спедиция да се присъединят към екипите на „Гопет Транс“ и да се запознаят от първо лице с процесите, предизвикателствата и възможностите за реализация.


Повече за компанията и стажантската програма можете да научите на сайта на Гопет Транс.


      

Галерия снимки от Транспортно-логистичната компания „Гопет Транс“ обяви старта на лятната си стажа ...