Ден на отворените врати в „Кауфланд България“

понеделник, 15 април 2024 9:38

На 9 април 2024 г. се проведе Ден на отворените врати в „Кауфланд България“, организиран за студентите от специалност „МИО“ на УНСС в централния офис на компанията в гр. София.

На него присъстваха около 30 студенти от 3-ти курс от специалност „МИО“ и техният преподавател гл. ас. д-р Стела Живкова.

В началото на събитието г-жа Мария Парашкевова, ръководител отдел „Медии и дистрибуция“, запозна студентите с маркетинг активностите на „Кауфланд България“. Тя представи в детайли спецификата на 360-градусовия маркетинг, прилаган от компанията. Студентите участваха активно в дискусията като задаваха много въпроси.

Г-жа Мария Парашкевова

Г-н Ивайло Атанасов, ръководител отдел „Стокови потоци“, представи как компанията управлява веригата си за доставки, какви софтуери са внедрени във всички обекти на фирмата, как се проследяват наличностите в магазините и как се планират доставките по места.

Г-н Ивайло Атанасов

Студентите се срещнаха и със Симеон Захариев – служител на „Кауфланд България“, който веднага след своето завършване започва кариерното си развитие и вече над 5 години работи на различни позиции в компанията. Той разказа за кариерния си път и своето израстване, като в момента работи в търговския отдел на фирмата.

В края на деня служителите от отдел „Човешки ресурси“ проведоха игра със студентите, в която те трябваше да изградят екипи. Отличеният с първо място екип получи и предметна награда. Студентите споделиха отличните си впечатления от събитието, което представлява изнесено обучение със силна практическа насоченост.

Катедра „МИО и бизнес“ благодари на „Кауфланд България“ за гостоприемството и организираната програма, която добавя стойност към обучението на студентите!

  

Галерия снимки от Ден на отворените врати в „Кауфланд България“ ...