Максим Бехар оглави Съвета на настоятелите на УНСС

понеделник, 01 април 2024 16:00

На своята първа среща, на която присъства ректорът проф. д-р Димитър Димитров и ректорското ръководство, новоизбраният Съвет на настоятелите на УНСС избра за свой председател г-н Максим Бехар.

Той е световно известен експерт по публични комуникации, основател и главен изпълнителен директор на компанията M3 Communications Group, Inc., президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, започнал своето образование в УНСС и го завършил в Икономическия университет в Прага. Г-н Бехар е завършил и Специализирана програма за взимане на лидерски решения в Harvard Kennedy School през 2019 година. Той е и първият източноевропеец, вписан в PR Залата на славата в Лондон.

За организационен секретар на Съвета бе избран Йовко Атанасов, управител на Леново България, опитен бизнесмен с голяма практика в областта на мениджмънта и технологиите. И двамата с г-н Бехар бяха членове на Съвета на настоятелите през изминалите четири години.

За членове на Съвета на настоятелите бяха избрани и председателят на Камарата на строителите Илиян Терзиев, инж. Красимир Пингелов, изпълнителен директор на „Електрон Прогрес” ЕАД, водеща компания в реализирането на проекти в сферата на информационните технологии и цялостните интеграционни решения, Никола Бакалов, главен изпълнителен директор (CEO) и председател на Управителния съвет на Първа инвестиционна банка, Соня Кръстанова, директор на дирекция Финанси" в МОН, Иван Василев, заместник-кмет в направление „Финанси и здравеопазване“ на Столична община и председателят на Националното представителство на студентските съвети Ангел Стойков, също възпитаник на УНСС и доскорошен председател на Студентския съвет на нашия университет.

   

Галерия снимки от Максим Бехар оглави Съвета на настоятелите на УНСС ...