Катедра "Човешки ресурси и социална защита" връчи дипломи на своите магистри

сряда, 24 октомври 2012 11:19

Не забравяйте, че завършвате университет № 1 в България и с гордост може да кажете „Утре наш става светът!“ С тези думи доц. д-р Галина Димитрова, зам.-декан на Общоикономическия факултет и научен секретар на катедра „Човешки ресурси и социална защита“, поздрави дипломиралите се магистри от специалностите „Икономика на човешките ресурси“ и „Застраховане и социално дело“.  На церемонията присъства проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор по обучението в ОКС „Магистър“ и дистанционно обучение.

Доц. Галина Димитрова приветства магистрите

Вие сте извървели един важен етап от своя живот. И имате своите големи предпоставки, за да успеете в живота. Едната е, че завършвате именно този университет, а другата е свързана с изключителния професионализъм на преподавателите от тази катедра. Затова не е учудващо, че последните години интересът към тези две специалности нараства, каза в приветствието си проф. Веселка Павлова.

Проф. Павлова връчи дипломите и награди за отличниците

„Ще работите с хора, затова е важно да се държите човешки.“ С тези напътствия доц. д-р Евгени Евгениев завърши тържествената церемония по връчването на дипломите на двете специалности. 

Доц. д-р Йордан Близнаков, преподавател в катедрата и директор на

Междууниверситетския център за развитие на кариерата, също връчи дипломи 

Галерия снимки от Катедра "Човешки ресурси и социална защита" връчи дипломи на своите магистри  ...