Курсистите, завършили следдипломните квалификации „Право“, „Бизнес психология“ и „Енергиен мениджмънт“ в ИСК при УНСС получиха свидетелствата си

петък, 23 февруари 2024 13:15

На официална церемония в зала „Тържествена“ бяха връчени сертификатите на курсистите, успешно завършили следдипломни квалификации „Право“, „Бизнес психология“ и „Енергиен мениджмънт“ в Института за следдипломна квалификация (ИСК) при УНСС.

„Радвам се за всички, завършили тези три курса за следдипломни квалификации. Пожелавам ви добър път както в живота, така и в професионално отношение, здраве и успехи във вашите начинания“, каза гл.ас. д-р Петкан Илиев,  ръководител на Центъра по корпоративни обучения в ИСК. Той припомни, че Институтът е на 50 години, а самият той е дошъл в Университета през 1984 г. и помни, когато Институтът е имал голямо значение за създаването на висококвалифицирани кадри. „После изживяхме трудни години, но тази дейност вече е напълно възстановена и много от българските компании, както и публичната администрация в страната работят съвместно с Института и виждаме взаимните ползите от това сътрудничеството. Във всички университети, където съм бил по света, много голямо значение се отделя на следдипломната квалификация и на партньорството с бизнеса и публичната администрация“, каза гл.ас. д-р Петкан Илиев.

Гл.ас. д-р Петкан Илиев и доц. д-р Владимир Зиновиев

„За мен беше чест да работим заедно през изминалата една година. Продължавайте и не се спирайте и в професионален, и в научноизследователски план. Университетът винаги е отворен за вас. На нас, преподавателите, винаги може да разчитате и да идвате за консултация, съвет, мнение. Бъдете все така позитивни, все така борбени и знайте, че знанието, което сте получили в ИСК е от първокласни преподаватели, хора с изключително сериозна експертиза, които са дали много на студентите си, за развитието на науката и икономиката в България“, каза доц. д-р Владимир Зиновиев, преподавател по „Енергиен мениджмънт“ в ИСК, директор на Центъра по енергиен бизнес и инфраструктура.

В следдипломна квалификация по „Енергиен мениджмънт“ са взели активно участие служители от „АЕЦ Козлодуй“ ЕАД и от други български фирми и организации, които се занимават с енергетика. На церемонията присъства и Ивайло Гърков, преподавател по дисциплина „Бизнес психология“ от практиката.

Сертификати на български и английски език и свидетелства за професионална квалификация получиха курсистите, успешно завършили следдипломна квалификации „Енергиен мениджмънт“ в Института за следдипломна квалификация (ИСК) при УНСС: Лидия Илиева, Любомира Цонова, Миглена Вълчкова, Румен Пеков и Теодор Серафимов.

„Знанията, които сте ни дали,  ще ни помогнат за нашето професионално развитие. Всички ние работим и тази квалификация ни беше изключително полезна“, каза Любомира Цонова като благодари на всички преподаватели.

Сертификати за следдипломна квалификация по „Право“ получиха Гергана Цветкова,  Мариета Димитрова, Нели Кузманова и Илиана Декова, която благодари за високия академизъм и за високото ниво на преподаване.

Дипломи по „Бизнес психология“ получиха Ангелина Грозева, Весела Стефанова, Глория Станчева, Мирослава Бояджиева и Силвия Арсова. Ангелина Грозева сподели, че получените знания изключително ще й помогнат в журналистическата и актьорската й дейност.

Някои от  курсистите, завършили следдипломните квалификации, не можаха да присъстват на тържественото връчване на дипломите, тъй като бяха заети със служебни ангажименти.

Галерия снимки от Курсистите, завършили следдипломните квалификации „Право“, „Бизнес психология“ и ...