Дядо Коледа зарадва и децата на УНСС

вторник, 19 декември 2023 17:00

Децата на УНСС посрещнаха Дядо Коледа в аула „Максима“. 70 деца от 1  до 11 години на преподаватели и служителите получиха подаръци и снимка с добрия старец. Коледната програма беше сътворена изцяло от хората в Университета.  

„Добре дошли в Университета за национално и световно стопанство, което е работното място на мама и тате или на баба и дядо“, приветства ректорът проф. д-р Димитър Димитров децата. Той пожела светли коледни празници, успешна и ползотворна Нова година и подкани най-малките да извикат заедно Дядо Коледа.

Звънчета предизвестиха пристигането на белобрадия старец - Георги Филипов, IT специалист от дирекция „Информационни технологии“, и Снежанка - Анна-Мария Маркова, актриса и докторант в нашия университет.

Помощници на Дядо Коледа бяха Благовеста, Невена и Кристина от Студентския съвет. Кирил Генчев от дирекция „Информационни технологии“ се преобрази в елф.

Белобрадият старец раздаде на възрастните големи усмивки, а малките зарадва с подаръци.

Надежда Киранчева и Хари Ангелов поздравиха скъпия гост и публиката с изпълненията си.

Не липсваха и солови импровизации.

Тържеството продължи с бурна дискотека. Диджеи на партито бяха Даниел Соколовски (DJ Dani Di) и Александър Йорданов (DJ Karuzo) от отдел „Технически средства за обучение", които създаваха коледно настроение в аулата с анимация на високотехнологичния екран, дарен от „Кауфланд“.

На тръгване Дядо Коледа обеща пак да дойде следващата година и да донесе подаръци и на  родителите.

       

Галерия снимки от Дядо Коледа зарадва и децата на УНСС ...