Предприемачи разказват своята история в Бизнес работилница 2023

четвъртък, 16 ноември 2023 8:37

Катедра „Предприемачество“ и Студентски съвет организират Бизнес работилница 2023 (Workshop for Entrepreneurs) под патронажа на ректора проф. д-р Димитър Димитров. Събитието е на 20-21 ноември в Голямата конферентна зала. Този научен форум е място, на което млади изследователи, предприемачи, професионалисти и студенти се събират, за да споделят знания, умения, идеи и общи интереси в областта на предприемачеството. На него ще бъдат разказани истории от предприемачи, като Михаил Бояджиев – „БОБАЛ-Бояджиев“, Джейн Димитрова – FoodObox, Християн Стоилков – Presentation Leader.

На откриването на 20 ноември приветствия към участниците ще отправят ректорът проф. д-р Димитър Димитров, доц. д-р Костадин Коларов, ръководител на катедра „Предприемачество“ и директор на Института по предприемачество, г-н Калин Димчев, кънтри мениджър регион Адриатика и Черно море на Microsoft, г-жа Вяра Тодева, областен управител на София-град и г-н Илиян Чабуклийски, председател на Студентския съвет на УНСС.

Събитието включва и докторантски сесии с представяне на доклади, свързани с предприемачеството, като нагласи, мотивация на младежкото предприемачество; фолклора и предприемачеството, необходимите условия за осъществяване на предприемаческа дейност и много други.

В Бизнес работилницата ще чуете и решенията на студентите на практико-приложната задача „Създай работеща дигитална маркетингова стратегия за малък и среден бизнес“.

В заключителната част ще бъде награден най-добрият доклад на докторант и ще бъдат обявени призовите места в студентската сесия.

Workshop for Entrepreneurs предоставя възможност за обмен на знания, умения и идеи между участниците във форума. Включете се в Бизнес работилницата чрез докторантската и студентската сесии. Събитието предоставя платформа за вдъхновяващи истории и презентации от успешни предприемачи. Взаимодействайте с тях и намерете вдъхновение за своите нови проекти и бизнеси. Участието в научния форум подобрява професионалната видимост на изследователите и техните разработки. Това е ключово за научната им кариера и привлича внимание към техните изследователски проекти. Бизнес работилницата подкрепя интеграцията между предприемаческата дейност и различни научни области. Това съчетаване на знание от различни области води до иновации и вземане на новаторски решения. Събитието си поставя за цел да насърчи предприемаческата дейност в страната, генерирането на идеи за бизнес, откриване на предприемачески възможности и сътрудничество в научната общност.

Галерия снимки от Предприемачи разказват своята история в Бизнес работилница 2023 ...