Възможности с AIESEC за бъдещите лидери

четвъртък, 11 октомври 2012 11:59

Искате да станете мениджър, ПР, финансист или пък имате идеи, но търсите помощ, за да ги осъществите? AIESEC е решението на всичките ви въпроси. Със 64-годишния си опит, над 8000 партньори, присъствие в 113 страни и 2400 университета по целия свят, тя е най-голямата международна студентска организация, разбраха студентите от презентацията на AIESEC УНСС.

Бъдещите лидери

,,AIESEC предоставя много възможности за развитие, създаване на приятелства и пътуване по света”, каза Борислав Струнджев, бивш председател на организацията и възпитаник на УНСС. „Като нейни членове ви се предоставя шанс да работите над реални проекти, да трупате опит, да усъвършенствате уменията и лидерския си потенциал, както и да изградите мрежа от контакти, които ще ви помогнат в бъдещото професионално развитие. Организацията има много партньори от различни сфери на бизнеса, банковия сектор, технологиите и др. и целта й е да помогне на младите хора да успеят.“ 

Борислав Струнджев

Можете да се запишете за социален или професионален стаж в чужбина, за участие в национален проект или да заемете ръководна позиция. Деси и Катя, които са били на стаж съответно в Литва и Колумбия, разказаха на аудиторията за приживяванията си, които са ги обогатили с нови емоции и незабравими моменти.

Независимо в кой проект ще се включите, едно от необходимите условия е владеенето на английски. Езикова школа „Британика“ също представи програмите си пред препълнената зала 2005 на университета. Като оторизиран изпитен център на University of Cambridge и регистриран център на UCAS, с 14 филиала в цялата страна, тя предлага разнообразни курсове по английски за всички престижни международни сертификати.

 

Галерия снимки от Възможности с AIESEC за бъдещите лидери ...