"Пътен лист" в професията за новото попълнение икономисти

сряда, 10 октомври 2012 10:48

„Пътен лист“ за бъдещата си професионална кариера получиха завършилите специалностите „Макроикономика“, „Икономика“ и „Икономика с преподаване на английски език“.  „Това е вълнуващ ден както за вас, така и за нас. Преодолели сте вече първото стъпало към успеха, завършили сте в най-реномирания университет и то във водеща специалност“, акцентира доц. д-р Марчо Марков, ръководител на катедра „Икономикс“, на официалната церемония в зала „Тържествена“.

Сигурно и ние, преподавателите, сме ви помогнали малко, но основната заслуга е ваша, каза доц. Марков на абсолвентите. „35 години преподавам в нашата катедра и ви уверявам, че е изключително приятно да се работи с млади хора“, сподели той пред бакалаврите и родителите им.  Ръководителят на катедрата призова младите хора с „преподавателски огън“ да продължат развитието си в академичното поприще и след магистратурата да станат и докторанти.

Всяка година се вълнувам, защото завършващите са нашата „марка“, нашият „продукт“, поздрави абсолвентите и доц. д-р Лилия Йотова, декан на Общоикономическия факултет. Носете с чувство за отговорност името „бакалавър“ и „магистър“ на УНСС, отправи тя своето пожелание. Доц. Йотова връчи и дипломите на отличните студенти, придружени от специални грамоти.

Галерия снимки от "Пътен лист" в професията за новото попълнение икономисти ...