Студенти се запознаха с възможностите за развитие в Kaufland България

сряда, 25 октомври 2023 15:08

Катедра „Недвижима собственост” организира информационна среща за студентите с участието на представители на Kaufland България.

Ръководителят на катедра „Недвижима собственост“ проф. д-р Георги Забунов представи лекторите Тодор Левенов, ръководител направление „Нови проекти и модернизации“, Петър Пекалиев, ръководител направление „Отдаване под наем“ и Ивета Георгиева, младши специалист „Партньорства с университети“, като подчерта, че и тримата са възпитаници на УНСС и допълни: „С Kaufland България ни свързва дългогодишно партньорство. През тази година беше открита съвместна Бизнес академия между УНСС и Kaufland България. Курсистите от първия випуск завършиха успешно програмата и получиха своите сертификати. Убеден съм, че тази среща ще бъде не само много полезна, но и интересна за вас, защото ще ви даде възможност да почерпите опит и да общувате директно с доказани професионалисти от ритейл сектора, които работят в сферата на недвижимата собственост в компанията.

Проф. д-р Георги Забунов

Ивета Георгиева запозна студентите с дейността на компанията, фирмената култура, корпоративните принципи и разнообразните възможностите за развитие в Kaufland България. Тя подчерта, че за Kaufland, като работодател, основен приоритет е да развива своя екип, като му предлага възможности за кариерно израстване и професионална квалификация. Над 50% от служителите остават в компанията над 3 години, а 80% от ръководителите са вътрешно развити и повишени. Kaufland постига това благодарение на мащабните вътрешни обучителни програми и програми за управление на таланти.

Ивета Георгиева

Тодор Левенов представи иновативния бизнес подход на компанията и причините Kaufland България да е най-успешната и динамично развиваща се верига в ритейл сектора и недвижимите имоти в областта на търговията.

Тодор Левенов

Петър Пекалиев разказа за възможностите, които предлага Kaufland България в областта на отдаването на площи под наем.

Петър Пекалиев

Той подчерта, че компанията е отворена към работа с разнообразни видове търговски обекти и по този начин създава удобство и комфорт за клиентите в различни точки на града. Лекторът изтъкна  концепцията на Kaufland за зелено строителство, която се характеризира с устойчиво строителство и технологии.

На срещата от страна на УНСС присъстваха доц. д-р Яна Стоенчева, научен секретар на катедра „Недвижима собственост“ и доц. д-р Надя Гилина, преподавател в Катедрата, които активно съдействаха за организиране на събитието.

   

Галерия снимки от Студенти се запознаха с възможностите за развитие в Kaufland България  ...