С рекорден прием РЦДО на УНСС в Хасково откри учебната 2023-2024 година

събота, 30 септември 2023 15:57

С рекорден брой от 260 студенти първокурсници започна академичната година в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. 180 от тях са студенти в бакалавърски програми по специалностите „Мениджмънт и администрация“, „Счетоводство и контрол“ и „Икономика“, а 80 са в магистърски програми по специалностите „Счетоводство и контрол“, „Бизнес администрация“, „Комуникационен мениджмънт “ и „Местно самоуправление“.

Виртуално поздравление от видеостена отправи към първокурсниците и ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, като им пожела успех в овладяване на знанията.

Зам.-ректорът по учебната дейност проф. д-р Матилда Александрова приветства първокурсниците и отчете отличната работа на университета с гимназиите от региона. Сред гостите на тържеството бяха Цанко Цанков, директор на Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“, Гергана Петрова, директор на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и др.

Проф. д-р Матилда Александрова и проф. д-р Надя Миронова, директор на РЦДО на УНСС в Хасково

Проф. д-р Надя Миронова пожела успешна нова академична година, като отчете ново направление на центъра в работата с проекти. Подадени са два проекта, които ще доведат до подобряване на материалната база, оборудване и създаване на дигитално учебно съдържание и URV курсове.

Програмата на тържеството включваше и музикален поздрав от танцов състав „Веселие“, в който участват студентите от УНСС в Хасково. Те заредиха с настроение присъстващите студенти, преподаватели и гости.

Поздравителни адреси бяха получени от областния управител на Хасково Гинка Райчева, началника на Регионалното управление на образованието инж. Веселина Павлитова, кметове на общини и гости.

  

Галерия снимки от С рекорден прием РЦДО на УНСС в Хасково откри учебната 2023-2024 година ...