Заместник–ректор беше гост на 96. СУ „Л. Н. Толстой“ при откриването на новата учебна година

петък, 15 септември 2023 15:46

Професор д-р Цветана Стоянова – заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, присъства на откриването на новата учебна година в 96. СУ „Л. Н. Толстой“, с което УНСС има споразумение за сътрудничество. Тя беше част от официалните гости на тържеството, сред които бяха още и гл. ас. д-р Петкан Илиев, координатор на споразумението от страна на УНСС, и г-жа Христина Костова – началник отдел „Административно и информационно обслужване“ в район „Люлин“, Столична община.

От ляво надясногл. ас. д-р Петкан Илиев, проф. д-р Цветана Стоянова, г-жа Цветелина Вълчева, директор на 96. СУ „Л. Н. Толстой“, преподаватели от екипа на училището и г-жа Христина Костова

От името на ректора на УНСС – проф. д-р Димитър Димитров, проф. Цветана Стоянова пожела една успешна нова учебна година и на добър час на всички ученици, а на първокласниците – да бъдат ученолюбиви, да възприемат ученето като приключение, като игра и така неусетно ще могат да трупат знания и ще изграждат своите умения. Обърна се и към учителите да мотивират все така своите ученици и да им предават знанията си по вълнуващ и запомнящ се начин. Тя завърши своето приветствие с това към родителите, избрали 96. СУ за своите деца: „Бъдете горди, че децата Ви учат в това иновативно училище и имат възможност именно тук да се изградят като личности и хора!“ Благодари и на директорката, г-жа Цветелина Вълчева, за съвместното сътрудничество между двете институции и за увеличаващия се брой студенти в последните години, които са възпитаници на училище „Лев Толстой“.

Проф. Стоянова приветства учениците

Галерия снимки от Заместник–ректор беше гост на 96. СУ „Л. Н. Толстой“ при откриването на новата у ...