УНСС вече разполага с кабинет за долекарска помощ

сряда, 13 септември 2023 13:22

При инциденти в района на УНСС може да потърсите помощ в кабинета за долекарска помощ, който се намира в централното фоайе – кабинет 1003.

Първата стъпка при търсене на помощ при инцидент е да бъде информиран ръководителят на сектор „Организация на сигурността“ г-н Тодор Тодоров на място при охраната в централното фоайе или на тел. 0882 511 783. Можете да позвъните и на  тел. 0877 939 555 – г-н  Даниел Аврамов или на тел. 0895 778 660 – г-н Петко Савов, фелдшер.

Кабинетът е снабден с всичко необходимо за първа долекарска помощ – апарат за кръвно и изследване на кръвна захар,  медикаменти от първа необходимост, има на разположение и спешен шкаф за първа помощ.

Г-н Петко Савов, фелдшерът, който завежда кабинета, уточни, че най-честите неразположения са свързани с това, че студентите не се хранят редовно и не пият достатъчно вода, което предизвиква временни неразположения, като най-честа проява е колабирането. За бързо тонизиране кабинетът е снабден с кафе машина, минерална вода и кока-кола.

 

Галерия снимки от УНСС вече разполага с кабинет за долекарска помощ ...