Кметът на Костинброд получи дипломата си за магистър „Корпоративна сигурност“ от ректора проф. Димитров

петък, 21 юли 2023 15:23

На церемония в зала „Тържествена“ на УНСС дипломите си получиха магистрите от специалност „Корпоративна сигурност“. Дипломите връчи ректорът проф. д-р Димитър Димитров, който е и ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност“. По традиция тържеството започна под звуците на националния, европейския и студентския химн.

В групата на завършващите магистратурата бяха и доказани професионалисти от общинската администрация в Костинброд, сред които кметът на общината Трайко Младенов, зам.-кметът по „Образование, култура, социални и хуманитарни дейности” - Александър Ненов, и кметът на село Голяновци Симеон Спасов.

Александър Ненов, Райна Младенова, проф. д-р Димитър Димитров, Трайко Младенов, Николай Джалев, Симеон Спасов

„Поздравявам ви за завършването на тази магистратура. Сред вас има безспорни експерти, доказани в професията и обществения живот, които въпреки това продължават да надграждат знанията си и да учат“, каза ректорът проф. д-р Димитър Димитров и подчерта: „Искам специално да се обърна към представителите на общинската администрация в Костинброд и да отбележа, че в изпълнение на подписания между нашите две институции меморандум реализирахме много съвместни инициативи. Впечатлен съм от работата, която е свършена за общината. Надявам се, че знанията, които сте получили по време на обучението в магистърската степен „Корпоративна сигурност“ и постигнатите безспорни резултати, ще ви мотивират да реализирате още по-смели проекти и да се справяте с все по-големи предизвикателства в полза на обществото и по-доброто бъдеще на българските общини“.

„От името на нашата изключително сплотена група, искам да изкажа огромна благодарност към ректора на УНСС и неговия екип, които по време на обучението ни помагаха да получим нови знания и да покажем, че да се учиш възраст няма“, изтъкна Трайко Младенов и допълни: „Искам да поздравя проф. д-р Димитър Димитров за начина, по който управлява това престижно учебно заведение и да му пожелая нови успехи и надграждане на постигнатото. Аз, като възпитаник на УНСС, където съм завършил специалност „Право“,  когато реших да продължа своето обучение никога нямах колебание кой да е университетът.

Церемонията продължи с връчване на дипломите

Галерия снимки от Кметът на Костинброд получи дипломата си за магистър „Корпоративна сигурност“ от ...