Връчиха сертификати на завършилите успешно майсторския клас „Лидерството - Центурион 2022“

четвъртък, 08 юни 2023 17:12

На тържествена церемония в УНСС бяха връчени сертификати на 12 курсисти, завършили успешно майсторския клас „Лидерството - Центурион 2022“, който се проведе в периода май – декември 2022 г.

Водещият на церемонията доц. д-р Ангел Марчев, зам.-декан по научноизследователската дейност на факултет „Управление и администрация“, поздрави участниците в събитието и подчерта, че Научноизследователският център за добри управленски практики при УНСС съвместно с Иван Кожухаров организират този майсторски клас за 7-а поредна година.

Лекторът Иван Кожухаров притежава сериозен опит в областта на мениджмънта и на управлението на проекти, като през последните години е активен във финансовата област. От години също споделя своя професионален и личен опит на академично и корпоративно ниво.

Иван Кожухаров, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики на УНСС, доц. д-р Ангел Марчев (от ляво надясно)

„Искам да ви поздравя с успешното завършване на майсторския клас, защото сте преминали през доста предизвикателства и изисквания от страна на Иван, успели сте да финализирате вашето обучение и да натрупате нови знания и умения. Познавам Иван Кожухаров от 2015 г., когато за първи път успях да присъствам на негови лекции и бях много впечатлена. Мога да ги определя и като житейски уроци. Със сигурност той е един човек-лидер, защото само такъв човек може да представя опита и да предвижда бъдещето по този визионерски начин“, обърна се към курсистите проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики и допълни: „Този майсторски клас предоставя на завършилите го, възможност да степенуват личните си цели и да набележат конкретни действия за тяхното постигане. Хората, преминали курса, започват правилно да определят своите лични и професионални цели, да разкриват лидерските си качества, да откриват ценните за всеки един от тях неща. Вярвам, че ще се превърнете в истински лидери, благодарение и на наученото по време на майсторския клас. Благодаря на Иван, надявам се да продължи да провежда тези майсторски класове, на които да обучава нови бъдещи лидери“.

Иван Кожухаров изрази искрена благодарност на ректорското ръководство на УНСС за ползотворното съвместно сътрудничество при организирането на майсторския клас и се обърна към курсистите: „Радвам се, че минахме този курс заедно и споделихме безценни моменти. Живейте вашия живот, не се оставяйте на хората около вас да решават, мислете със собствените си глави, защото животът е само един и сега е момента да сте на сто процента. Всички ние, които сме днес тук, сме част от решението на проблемите с нашата експертиза, с нашите ценности и с нашето разбиране накъде да водим нещата. Радвам се, че вие сте част от нас, Центурионите, и ви желая битки, успехи и прекрасни моменти. Центурионите са знаещи, можещи, „машини“, борбени хора, решаващи проблемите и са лидери на мнение, но те са и смирени, затова бъдете вълци в работата си и човеци в живота“, подчерта лекторът.

Проф. д-р Цветана Стоянова и Иван Кожухаров връчиха сертификати за успешно завършен майсторски клас „Лидерството - Центурион 2022“ на Даниела Шалдарова, Димитър Любчев, Калоян Банков, Мариела Кирилова, Михаела Маринова, Николай Дейчев, Севинч Христенова, Александрина Митрофанова, Анита Стоева, Антон Праматаров, Бончо Вълков и Николина Николова.

Галерия снимки от Връчиха сертификати на завършилите успешно майсторския клас „Лидерството - Центу ...