Над 160 дипломанти изпрати катедра „МИО“

четвъртък, 03 ноември 2011 0:00

На тържествена церемония в аула „Максима“ близо 160 бакалаври и 92 магистри от катедра „Международни икономически отношения и бизнес“ получиха дипломите си за висше образование.

Доц. Иван Стойчев, ръководител на катедрата, уточни, че за първа година се дипломират и бакалаври на английски език. Магистри от пет специалности също взеха своите дипломи. Сред тях бе и първият випуск на магистратура „Международни финанси“. Доц. Стойчев пожела на дипломантите да се справят успешно с предизвикателствата в живота. „Живеем в интересно време, така казват за кризите, и смятам, че с подготовката, която имат за тях, криза ще значи възможност за успехи“, допълни той.

Проф. Веселка Павлова, зам.-ректор на УНСС, поздрави възпитаниците с думите: „Имайте високо самочувствие, защото сте завършили елитна специалност в престижен университет!“.

С бурни аплодисменти бе посрещната и проф. Бистра Боева. Международните икономически отношения в УНСС тя нарече стандарт за качество, което успешно се реализира в света. „Предавам факела на следващото поколение завършили, за да го носят по целия свят. Победителите взимат всичко!“, пожела проф. Боева на дипломантите.


Галерия снимки от Над 160 дипломанти изпрати катедра „МИО“ ...