Ученици от 118. СУ „Академик Людмил Стоянов“ се запознаха с възможностите в нашия университет

сряда, 05 април 2023 17:02

Представители на УНСС запознаха учениците от 10, 11 и 12 клас на 118. СУ „Академик Людмил Стоянов“ с възможностите, които предлага нашият университет в рамките на кандидатстудентската кампания.

Атанас Димитров, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК), Мария Божкова от сектор „Маркетинг“, дирекция „Кабинет на ректора“, г-жа Фатме Партанкова, учител по музика, и ученици

На срещата Мария Божкова разказа пред средношколците за ЕПИ (единен приемен изпит), за предварителните изпити във формат ДЗИ. Разясни им подробностите относно подаването на документите за кандидатстване, класирането, видовете обучение - редовно, дистанционно, държавна поръчка и платено обучение. Също така им обясни всичко около възможностите за мобилност и обмен на студенти по програма „Еразъм+“ и в рамките на Европейския университет ENGAGE.EU.

Атанас Димитров сподели на учениците за възможностите за кариерно развитие, разнообразните стажове и развитието в различни направления, който университетът предлага.

Учениците зададоха своите въпроси и разгледаха най-новия брой на „Вестник на УНСС“, който е изяло посветен на кандидатстудентската кампания.


ВЕСТНИК НА УНСС


Галерия снимки от Ученици от  118. СУ „Академик Людмил Стоянов“ се запознаха с възможностите в наш ...