Нашият университет участва в „Национални дни на кариерата“

вторник, 04 април 2023 12:54

На 1 април 2023 г. Междууниверситетският център за развитие на кариерата (МЦРК) на УНСС взе участие със самостоятелен щанд в 22-то издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“. Организатор на форума, който се проведе в „Гранд хотел Милениум“, е JobTiger.

Във форума се включиха над 60 компании, които осъществиха срещи с хора, търсещи работа, реализация и самоусъвършенстване. Над 53 000 души са започнали професионалния си път благодарение на форума „Национални дни на кариерата“, който дава възможност на работодателите да общуват с потенциални кандидати за работа, както и да се установи сътрудничество между училищата и кариерните центрове.  

Директорът на МЦРК Атанас Димитров приветства дългогодишния партньор на УНСС и управител на Job Tiger – Светозар Петров и го поздрави за поредното успешно събитие, което се превърнало в ежегодно средище, на което работодателите да споделят своите идеи и достижения.  

Представителите на МЦРК проведоха конструктивни разговори с компаниите, запознаха се с разнообразните кариерни възможности, които бизнесът предлага за възпитаниците на УНСС и за другите висши университети.

Галерия снимки от Нашият университет участва в „Национални дни на кариерата“  ...