Изи Кредит откри своя „Бизнес клас“

сряда, 22 март 2023 11:22

В УНСС стартира поредната обучителна програма - „Бизнес клас“ с Изи Кредит, която се  реализира в партньорсво с Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК). 

Събитието ще се проведе в четири сесии, като първата бе на 21 март, а останалите ще се състоят на 27 март, 29 март и 5 април. Всяка една от тях ще засегне актуални теми като „Мениджър на бъдещето“, „Иновации и нови проекти“, „Международно развитие и нови пазари“, „Емоционална интелигентност“.

Основната цел на „Бизнес клас“ с Изи Кредит е мениджъри на компанията да разкажат как функционира тя, пътят на всеки един от тях, необходимите „меки умения“ на един лидер  за успешно ръководене на екип, личностното развитие на всеки един служител, бъдещите проекти и позиционирането на международния пазар.  

В първата сесия на тема „Мениджър на бъдещето“ гост лектори бяха Евгени Божилов - бизнес треньор и трима зонални мениджъри – Емил Пенков, Теодор Киров и Илия Генов. Те представиха пред повече от 25 студента цикъла на развитие на един успешен мениджър, основите на мениджмънта, както и неговото развитие през годините.  

За финал, участниците бяха разделени на 4 отбора, като всеки един получи казус с реална ситуация от бизнеса, след което лекцията завърши с оживена дискусия. 

Галерия снимки от Изи Кредит откри своя „Бизнес клас“   ...