Проф. д-р Надя Миронова проведе среща със зрелостниците от 10 средни училища в Кърджали

петък, 10 март 2023 18:30

Сертификат за качество е дипломата от УНСС - с тези думи на проф. д-р Надя Миронова, директор на Регионалния център за дистанционно обучение (РЦДО) на УНСС в Хасково, започна срещата със зрелостниците от 10 гимназии в гр. Кърджали. Тя подчерта, че ученето в УНСС не е просто получаване на документ, а важна среща с културата и с колеги, които остават приятели за цял живот. Проф. Миронова изтъкна предимствата на дистанционното обучение и представи Регионалния център.

Кметът на Кърджали Хасан Азис, който е доктор на УНСС и преподавател, сподели, че община Кърджали има подписано споразумение за сътрудничество с УНСС и пожела успех на зрелостниците. Д-р Азис подчерта, че голяма част от политическия и стопанския елит на страната е учил и преподавал в УНСС.

Проф. д-р Надя Миронова и д-р Хасан Азис

Начините за кандидатстване в Регионалния център на УНСС в Хасково, специалностите и условията за прием бяха представени от д-р Даниела Стоянова, координатор на РЦДО-Хасково.

Проф. Надя Миронова и д-р Даниела Стоянова (от дясно наляво) 

Учениците зададоха много въпроси към гостите, свързани с кандидатстудентската кампания и явяването на предварителни изпити.

Нова възможност за въпроси ще имат кандидат-студентите в областите Хасково, Кърджали, Смолян и Пловдив на 04 април 2023 от 11.00 до 14.00 часа – присъствено и онлайн. Тогава ще се проведе традиционният Ден на отворените врати в РЦДО – Хасково.

Галерия снимки от Проф. д-р Надя Миронова проведе среща със зрелостниците от 10 средни училища в К ...