Софийски маркетинг десант на варненска територия

вторник, 03 юли 2012 8:39

Третокурсниците от специалност „Маркетинг“ в УНСС -  Емил Любенов, Александра Дренска и Владислав Челаков - завоюваха първо място на третата международна студентска олимпиада по маркетинг, провела се във Варна на 28 и 29 юни. 

Великолепната тройка Нашите победители

В оспорваното състезание взеха участие студенти от варненския Икономически университет, Стопанската академия „Д. А. Ценов“, Бургаския свободен университет и университета „Проф. д-р Асен Златаров“. Олимпиадата бе специално събитие в рамките на третата международна конференция „Маркетингът – реалност и проекции в бъдещето“, организирана от Икономическия университет във Варна. Конференцията бе посветена на 15-годишнината от създаването на катедра „Маркетинг“ във висшето училище и успя да събере цялата маркетингова академична общност в страната. 

Щастливи след състезанието Завоювана победа и признание

Постигнатите високи резултати от студентите на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“ на  нашия университет  са показател за високия професионализъм и академичност на техните преподаватели. Спечелените отличия за пореден път доказаха, че неслучайно УНСС е наричан „българския Харвард“.

 

Галерия снимки от Софийски маркетинг десант на варненска територия ...