Ректорът на УНСС проф. Димитър Димитров се срещна с министъра на енергетиката Росен Христов

сряда, 01 февруари 2023 17:25

Министърът на енергетиката Росен Христов посети Университета за национално и световно стопанство за среща с ректора проф. д-р Димитър Димитров. На нея те обсъдиха сътрудничеството между университета и Министерството на енергетиката и неговото още по-силно активизиране в изпълнение на последователната политика за разширяване на образователната среда на учащите се във връзка и с тяхната успешна професионална реализация.

Според проф. Димитров възможностите за по-тясно сътрудничество с Министерство на енергетиката са големи. Той изрази задоволство, че още на днешната среща са набелязани конкретни стъпки за подписването на меморандум, който ще дава възможност за стажове, съвместни изследователски проекти, програма и публични лекции.

На срещата присъстваха началникът на кабинета на министъра г-жа Любомира Ганчева и доц. д-р Нончо Димитров, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет Икономика на инфраструктурата" и научен секретар на катедра Национална и регионална сигурност" и адвокат Николай Кискинов.

Галерия снимки от Ректорът на УНСС проф. Димитър  Димитров се срещна с министъра на енергетиката Р ...