Първи в първото издание на „Млад одитор“

понеделник, 18 юни 2012 15:02

Студенти от УНСС спечелиха призовите места в първото издание на състезанието „Млад одитор“. На първо място се класира Кирил  Башикаров, третокурсник  в специалност „Счетоводство“, на второ - Биляна Драмлийска от магистърската програма „Финансов мениджмънт“, а на трето - Радко Ковачев, третокурсник от „Счетоводство“. Награди за креативно мислене и оригинален подход получиха Донита Панайотова и Цветелина Илчова, също от специалност „Счетоводство“.

Тримата победители в състезанието.

Наградите за първите трима са стипендии от Висшето училище по застраховане и финанси (организатор на състезанието), учредени от „Ейч Ел Би България” ООД и „Захаринова и Партньори” ООД, както и едномесечни стажове в тези две одиторски компании. Председател на журито, оценяващо казусите, бе проф. д-р Огнян Симеонов, първи заместник-ректор и заместник-ректор по обучението в ОКС „бакалавър“ на УНСС, а членове – водещи одитори.

При тържественото награждаване в хотел "Шератон".

В състезанието, което премина в три етапа - попълване на тест по одит, изготвяне на реално одиторско мнение и оценяване на казусите - участваха повече от 90 студенти от 14 български и чуждестранни университета.

Галерия снимки от Първи в първото издание на „Млад одитор“ ...