Председателят на Студентския съвет беше удостоен с почетна грамота oт Контролния съвет на УНСС

четвъртък, 15 декември 2022 12:11

Проф. д-р Даниела Фесчиян, председател на Контролния съвет на УНСС, награди Ангел Стойков, председател на Студентския съвет на УНСС, с почетна грамота „за цялостен принос в укрепване авторитета на Контролния съвет и за утвърждаване на университетските стандарти в работата на Студентския съвет и студентската общност“.

Това е първата почетна грамота, която Контролният съвет връчва. По време на последния за годината Академичен съвет на УНСС, при връчване на високото отличие, проф. д-р Даниела Фесчиян каза: „В изминалите три години от мандата на Контролния съвет се забеляза израстване на една общност, водена от почтен, коректен и справедлив млад човек, който винаги първо изисква от себе си, преди да изисква от останалите. С приемствеността си Ангел Стойков прие постиженията на предшествениците си и ги надгради. С голямо доверие в Контролния съвет на УНСС, включително и в тежките години на пандемията, той постига забележими резултати при въвеждане и утвърждаване на университетските стандарти и добри практики в работата на Студентския съвет и студентската общност.“

„Много съм развълнуван и приятно изненадан за високото признание. Целият този резултат, който виждате, е плод на общите усилия на Студентския съвет. Благодаря на целия състав, благодаря за подкрепата на ректорското ръководство и на Контролния съвет, и в частност на проф. Фесчиян. Ще продължим да развиваме работата си през следващите години“, каза Ангел Стойков.

Галерия снимки от Председателят на Студентския съвет беше удостоен с почетна грамота oт Контролния ...