IBM България с лекция пред бакалаври в УНСС

петък, 02 декември 2022 12:20

Емблемата в корпоративния свят и иновациите – IBM беше гост в лекциите по „Икономическа култура“, пред бакалаври от специалностите Икономика, Макроикономика, Политическа икономия и Икономическа социология и психология, по покана на гл. ас. д-р Михаела Мишева от катедра „Икономическа социология“.

 

Мая Иванова, ръководител проекти и Владимир Николов, мениджър в отдел снабдяване представиха лекция на тема „Лидерство и лидерски стилове“. Гостите запознаха студентите с дейностите на компанията, иновативния й бизнес подход и причините да е дълго време сред лидерите на технологичния пазар.

Мая Иванова                    Владимир Николов    

Лекцията на представителите на IBM, с дългогодишен опит на мениджърски позиции в компанията, засегна теми като ролята на лидерите в корпорацията и обществото, какви лидерски стилове съществуват и как могат да бъдат приложени в различни работни и житейски ситуации. Студентите получиха ценни съвети за честността на работното място, ключовата роля на обратната връзка  в работата на лидера, факторите, които влият на управлението на хоа и екипи и чуха примери от професионалната практика на Мая и Владимир, бивши възпитаници на УНСС. Организатор на лекцията от страна на IBM е Магдалена Хаджова.

По време на лекцията: студентите с гл. ас. д-р Михаела Мишева
(първата от дясно наляво)

Галерия снимки от IBM България с лекция пред бакалаври в УНСС ...