Пореден успех на наши студенти на младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди“

четвъртък, 14 юни 2012 13:24

Изключително успешно се представиха за четвърта поредна година студентските екипи от УНСС на традиционното състезание за най-добра студентска компания, организирано от фондация „Джуниър Ачийвмънт България”. Състезанието бе проведено в „Интер Експо Център” София под патронажа на българския президент Росен Плевнелиев.

Участниците представиха резултатите от едногодишната си работа, свързана с генериране на бизнес идея за разработване и популяризиране на конкретен продукт в рамките на учебна фирма по модел на дружество с ограничена отговорност. Студентите от специалност „Бизнес администрация”, подкрепени и от двама представители на специалност „Финанси”, разработиха успешни бизнес модели за производство на ръчно рисувани тениски, персонални колажи, създаване на аудиовизуални произведения и търговия с тях.

Нашите победители. С президента Росен Плевнелиев.

В конкуренция с 26 отбора от различни университети екипите от УНСС спечелиха две специални награди на журито в категория „Постижения” – за най-добра презентация и за най-добре оформен щанд. Студентите имаха възможност да дадат публичност на проектите си и да тестват конкурентоспособността на своите продукти, да установят полезни контакти с евентуални партньори, клиенти или инвеститори, както и да получат обратна връзка относно идеите и представянето си.

Националното състезание „Най-добра учебна компания за студенти“ се организира за пета поредна година и се проведе в рамките на четвъртото издание на младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди“ на „Джуниър Ачийвмънт България". 

Със своята визия... ... и своите бизнес идеи.

Галерия снимки от Пореден успех на наши студенти на младежкия бизнес форум „Изгряващи звезди“ ...