Executive MBA програмата на УНСС и Northern Illinois University беше представена в Белград

понеделник, 21 ноември 2022 11:48

На 19 ноември в Белград се проведе изложение от серията „One-to-One MBA Event“, на което беше представена първата по рода си в страната двойна Executive Master of Business Administration (EMBA) програма на УНСС и Northern Illinois University (NIU) – USA. В събитието участваха проф. Димитър Димитров, ректор на УНСС, доц. Михаил Мусов, зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество и координатор на EMBA за УНСС и г-жа Ани Филипова, представител на NIU за Европа. Те проведоха срещи с над 20 кандидати, които търсят подходящата MBA програма, за да развият лидерските умения, необходими за управление на съвременния бизнес.

Повече за EMBA можете да прочетете във в. „Капитал, на сайта на Кариери, както и на сайта на УНСС.

Ректорът и г-жа Ани Филипова
Ректорът с организаторите на събитието

Следващото изложение ще бъде на 26 ноември в София, където проф. Димитър Димитров и г-н Антъни Престън, зам.-декан на College of Business (NIU), ще представят EMBA.

На 29 ноември Н. Пр. г-жа Херо Мустафа, извънреден и пълномощен посланик на САЩ, организира прием в Американското посолство по повод двойната EMBA програма и успешното сътрудничество между УНСС и NIU.

Галерия снимки от Executive MBA програмата на УНСС и Northern Illinois University беше представена ...