След две последователни години само онлайн тринадесетото издание на кариерния форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се връща на живо

петък, 18 ноември 2022 14:51

Тазгодишното издание на специализирания кариерен форум Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти ще се проведе на 22 ноември на живо във фоайето на Университета за национално и световно стопанство и виртуално на 24 ноември на специализирана платформа.   

Форумът ще посрещне над 70 компании изложители и ще очаква над 5000 посетители. Събитието дава възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в посочените области да се срещнат с компаниите лидери в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата и Студентския съвет на УНСС под патронажа на ректора на университета проф. д-р Димитър Димитров. Сребърни спонсори на събитието са LDC, Sum Up, Japan Tobacco International Bulgaria. Бронзов спонсор е Decathlon.

Участието във форума (присъствено и онлайн) е безплатно за посетители. Необходима е единствено предварителна и лесна регистрация тук.

За първи път тази година комуникацията между посетители и работодатели е улеснена с иновацията ScanFactor, която дава възможност за директно споделяне на CV-то максимално лесно.

За изминалите дванадесет години, през които се провежда форумът, той се доказа като мястото, където фирмите - лидери в изброените сектори срещат своите бъдещи колеги. Много от представителите на бизнеса са бивши възпитаници на университета и са намерили работното си място именно на това събитие.


Медийни партньори са: JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, ЛИДЕР.БГ, „Аз мога – тук и сега, Legion Run, ISIC International student identity card, фондация „Международна награда на херцога на Единбург – България“,  EVENTIPLIER и 9Academy.


          

Галерия снимки от След две последователни години само онлайн тринадесетото издание на кариерния фо ...