Зрелостниците от катедра „Логистика и вериги на доставките" получиха дипломите си

вторник, 15 ноември 2022 17:15

В аула „Максима" се проведе официална церемония по връчване на дипломите на студентите, завършили специалностите на катедра „Логистика и вериги на доставките" в ОКС „магистър" и ОКС „бакалавър" за 2020, 2021 и 2022 г.

Приятното задължение да връчат дипломите имаха проф. д-р Мирослава Раковска, ръководител катедра Логистика и вериги на доставките", доц. д-р Силвия Терезова, декан на факултет Икономика на инфраструктурата", Георги Христов, директор „Операции и вериги на доставките“ на Софарма Трейдинг, гл. ас. д-р Мирослав Стефанов, научен секретар на катедра Логистика и вериги на доставките", гл. ас. д-р Лили Михова, доц. д-р Мария  Воденичарова, зам.-декан по научноизследователската дейност (на снимката от ляво надясно).

„На този ден вие полагате края на един много упорит труд и на постигането на много малки цели. Поздравявам всички със завършването на едни от най-търсените специалности не само в страната, а и в света. Търсенето в тази област расте с огромни темпове и е шест пъти по-голямо, отколкото предлагането“, подчерта проф. Мирослава Раковска.

„Пожелавам ви от все сърце да бъдете много здрави, лично щастие и професионални върхове. На добър час!“, поздрави абсолвентите доц. Силвия Терезова.

„Измина един съществен етап от нашето личностно развитие, който открехва доста врати от нашата успешна реализация. През тези четири години научихме много неща. Но най-важният урок е да бъдем хора и да сме отзивчиви във всеки един момент“, сподели Роберто Величков, отличник на един от випуските.

„Този ден поставя началото на вашия нов път – пътят на вашата професионална реализация. Приемайте предизвикателствата като инвестиция в самите вас. И когато постигнете успеха, не забравайте откъде сте тръгнали и помагайте на хората около вас“, каза пред абсолвентите Георги Христов, директор „Операции и вериги на доставките“ на Софарма Трейдинг.

Галерия снимки от Зрелостниците от катедра „Логистика и вериги на доставките" получиха дипломите с ...