УНСС и БНБ подготвят партньорство

понеделник, 14 ноември 2022 10:48

Официална среща за подготовка на бъдещо съвместно сътрудничество между УНСС и БНБ се проведе през седмицата в офиса на банката. На срещата с управителя на БНБ г-н Димитър Радев от страна на УНСС присъстваха ректорът проф. д-р Димитър Димитров, председателят на Съвета на настоятелите доц. д-р инж. Лиляна Вълчева и председателят на Студентския съвет г-н Ангел Стойков.

На срещата г-н Димитър Радев запозна ректора и представителите на УНСС със стипендиантската програма на БНБ. Бяха обсъдени възможностите за студентски стажове, изнесени обучения и открити лекции с експерти от Българската народна банка.

„За нас създаването на връзки с бизнеса още от студентската скамейка е приоритет в образователните ни програми. Сигурни сме, че качественото образование, което получават нашите студенти, ще намери успешна реализация в най-авторитетната финансова институция на българската държава“, коментира след срещата проф. Димитър Димитров.

От името на Студентския съвет г-н Ангел Стойков пое ангажимент да разпространи чрез всички информационни канали на организацията информацията за възможностите ,които предлага за студенти Българската народна банка.

Повече информация за стипендиантската програма може да намерите тук.

Галерия снимки от УНСС и БНБ подготвят партньорство  ...