Междууниверситетският център за развитие на кариерата партнира на Career Show

вторник, 20 септември 2022 16:17

Директорът на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) Атанас Димитров представи УНСС на водещото кариерно експо за квалифицирани кадри Career Show. Събитието е двудневно – присъсветно на 20 септември в Sofia Event Center в МОЛ „Пардайс“ и онлайн на 21 септември.

Директорът на Междууниверситетският център за развитие на кариерата в УНСС Атанас Димитров по време на изложението

Модерната платформа Career Show се утвърди през годините като място за проактивни младежи, които са осъзнали важността на непрекъснатото развитие и движение напред. Форумът е мястото, на което хиляди професионалисти откриват нови възможности и перспектива за себе си.

Водещото кариерно събитие за тази година - Career Show 2022 събра едни от най-големите работодатели в България и Европа. Негови специални гости бяха вдъхновяващи и успешни личности като Левон Хампарцумян, Мадлен Алгафари, Ани Цолова, Росен Плевнелиев и други. Те разкриха и споделиха с присъстващите своите формули за успешна кариера.

Career Show 2022 даде възможност за лични срещи между търсещи и предлагащи работа, както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света.

Освен вдъхновяващите и полезни сесии, участниците в Career Show 2022 имаха достъп до стотици нови възможности за професионална реализация. Повече от 100 компании-лидери от различни сектори присъстваха на събитието и представиха актуалните възможности за професионално развитие. Сред изложителите на Career Show бяха български и международни компании като Kaufland, Lidl България, StudioTech, A1, Coca-Cola HBC, Bosch Engineering Center Sofia, Paynetics, Yettel и др.

Галерия снимки от Междууниверситетският център за развитие на кариерата партнира на Career Show ...