Съвместни магистърски програми с Abertay University

петък, 16 септември 2022 11:32

В заключителна фаза са преговорите за две нови съвместни магистърски програми между УНСС и Abertay University, Шотландия. Представителите на университета партньор – Claire MacEchen и Doug Watters бяха посрещнати в УНСС от доц. д-р Михаил Мусов – зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество. В срещата участваха още доц. Янко Христозов – главен секретар по международно сътрудничество, проф. Христо Катранджиев – ръководител на катедра „Маркетинг“, доц. Йовка Банкова и доц. Ангел Марчев – преподаватели в УНСС, и студентите Лора Цветкова и Александър Дорохин от специалност „Маркетинг и стратегическо планиране с преподаване на английски език“.

По време на срещата

Едната магистърска програма ще бъде по бизнес администрация (Master of Business Administration, MBA), а другата – в областта на дигиталния маркетинг (Digital Marketing). Предвижда се програмите да бъдат валидирани през следващите месеци и да стартират през академичната 2023/2024 г. Преподаването ще бъде съвместно, а завършилите ще получат две дипломи – от УНСС и от  Abertay Univеrsity.

Доц. Михаил Мусов и Claire MacEachen

Доц. Михаил Мусов и Doug Watters

Колегите от Abertay University имаха възможността да разговарят с преподаватели и студенти от УНСС и да се уверят в качеството на обучението и отличните условия на материалната база на УНСС.

Доц. Янко Христозов и гостите от  Abertay Univеrsity

Участниците в срещата

Галерия снимки от Съвместни магистърски програми с Abertay University   ...