Заместник–ректор беше гост на 96 СУ „Л. Н. Толстой" при откриването на учебната година

четвъртък, 15 септември 2022 15:25

Заместник–ректорът проф. Цветана Стоянова присъства на откриването на новата учебна година в 96-то средно училище „Л. Н. Толстой". Тя беше част от официалните гости на тържеството, сред които бяха още г-жа Мариана Георгиева - ст. експерт в РУО София-град, г-н Милко Младенов, кмет на район „Люлин“, гл. ас. д-р Петкан Илиев от катедра „Икономикс“ на УНСС и доц. д-р Илия Кожухаров, декан на Бакалавърски факултет на Нов български университет (на снимката долу).

Гостите на откриването

Проф. Стоянова пожела от името на ректора на УНСС „Честит 15 септември и на добър час на всички!“. Обърна се към първокласниците с думите: „Бъдете ученолюбиви, трупайте знания и  възприемайте ученето като игра, която ще спечелите, завършвайки успешно учебната година. Приветства и учителите, като им пожела да вдъхновяват все така своите ученици и да им предават знанията си по вълнуващ и запомнящ се начин. Завърши своето приветствие с призив към родителите да възпитават децата си в традиционните ценности на уважение, отговорност и признателност, за да се гарантира бъдещето на родината ни.

Проф. Стоянова приветства учениците

Проф. Стоянова връчва поздравителния адрес от УНСС на г-жа Цветелина Вълчева, директор на 96. СУ заедно с гл. ас. д-р Петкан Илиев и доц. д-р Илия Кожухаров, НБУ

Гостите посетиха и някои от обновените класни стаи в училището

Галерия снимки от Заместник–ректор беше гост на 96 СУ „Л. Н. Толстой" при откриването на учебната  ...