Информационен ден за бъдещите студенти в РЦДО Хасково към УНСС

петък, 09 септември 2022 13:18

Най-любознателните и любопитни настоящи и бъдещи студенти в Центъра за дистанционно обучение на УНСС в Хасково се запознаха лично с новите технологии, въведени в учебното заведение.

На 9-ти септември от 10.00 до 13.00 часа в рамките на информационния ден, който организират в УНСС, дойдоха много първокурсници от трите специалности „Мениджмънт и администрация, „икономика и „Счетоводство и контрол.

Те получиха повече информация от директора на Центъра проф. Надя Миронова по темите как да използват електронната система за дистанционно обучение, как да използват университетския имейл, кога ще е откриването на новата учебна година, задължително ли е присъственото обучение и как да използват базата на Центъра за дистанционно обучение, ако не разполагат с технически възможности за участие онлайн. 

Директорът на Центъра проф. Надя Миронова (в средата) разяснява на първокурсниците детайли по отделните теми
По време на срещата

Бъдещите студенти видяха системата на работа на виртуалната класна стая. В Центъра за дистанционно обучение в Хасково се намира една от петте зали на УНСС, оборудвани с 360-градусова 3D цветна холограма, която може да се гледа от всеки ъгъл.

За втора поредна година в РЦДО на УНСС в Хасково отчитат над 40% повишение на желаещите за прием. Поради големия интерес е удължен до края на септември и срокът на прием за магистри в специалностите „Счетоводство и контрол“ и „Бизнес администрация“.

Галерия снимки от Информационен ден за бъдещите студенти в РЦДО Хасково към УНСС ...