Средношколци от Елин Пелин посетиха нашия университет

понеделник, 04 юли 2022 16:47

Ученици от 11 клас на СУ „Васил Левски“ от град Елин Пелин посетиха УНСС. Средношколците се обучават за професия „Компютърен график“. Те разгледаха университета и Издателския комплекс на УНСС.

Изпълнителният директор на издателството Веселин Ангелов им показа машините за печат и им представи цялостния процес по издаване на книги.

Атанас Димитров, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата и Веселин Ангелов, изпълнителен директор на Издателския комплекс на УНСС (в средата)

Атанас Димитров, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата представени възможностите, които Междууниверситетския център за развитие на кариерата, предоставя за реализацията на студентите, включването им в стажантски програми и как УНСС помага на студентите да съчетават учебния процес със стажове.

Отдел „Кандидат-студенти“ запозна младите хора със специалностите, които университета предлага, сроковете и условията за кандидатстване и класиране.


Подробна информация за специалностите, условията за кандидатстване, сроковете за прием на документи и явяване на изпити и класиране кандидат-студентите могат да намерят на priem.unwe.bg

УНСС предлага:

Многообразие от утвърдени и търсени от бизнеса специалности;

Съвременни учебни планове в модерна учебна база;

Висококвалифицирани преподаватели;

Специалности с преподаване на английски език;

Международен обмен по програмите Еразъм+ и ENGAGE.EU;

21 онлайн услуги, чрез системата Уеб студент;

Много възможности за кариерно развитие.


 

Галерия снимки от Средношколци от Елин Пелин посетиха нашия университет ...