Студентският съвет проведе среща-дискусия на тема „Как да изградим живота на нашите мечти?“ Trainings UNWE #17

вторник, 29 март 2022 16:25

„Как да изградим живота на нашите мечти?” беше темата на седемнадесетото поредно издание на Trainings UNWE, среща-дискусия, организирана от Студентски съвет.

Срещата се проведе присъствено в Малка конферентна зала на УНСС, паралелно излъчено онлайн в платформата MS Teams и предавано на живо във фейсбук страницата на Студентския съвет. Събитието бе уважено от ректорското ръководство в лицето на проф. Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционалното и бизнес сътрудничество и студентски политики.

Гост-лектори бяха г-н Васил Чакърдъков и г-н Емил Цветков.

Срещата откри председателят на Студентския съвет г-н Ангел Стойков, който изрази удоволствието си от това, че събитието Trainings UNWE се организира за поредна година и продължава да представлява интерес за студентите на УНСС, привличайки атрактивни гост-лектори.

„Приветствам Студентския съвет за организацията на събитието и за актуалните теми, които засягат при всички обучения досега. С това се спомага за повишаване на уменията и компетенциите на студентите и се подпомага тяхната бъдеща реализация”, сподели проф. д-р Цветана Стоянова.

По време на срещата бяха представени теми, свързани с развитието, себеусъвършенстването и изграждането на правилни навици за успех. Лекторите запознаха участниците с трите метода за това как да изградим визия за живота на нашите мечти, като ангажираха вниманието на публиката с Work-Shop задача.

След основната част на събитието участниците имаха възможност да зададат своите въпроси.


Цялото събитие може да проследите във видеото отдолу.

Галерия снимки от Студентският съвет проведе среща-дискусия на тема „Как да изградим живота на наш ...