Кръгла маса по проблемите на социалното предприемачество

четвъртък, 24 март 2022 10:30

Университетът за национално и световно стопанство бе домакин на кръгла маса на тема „Социалното предприемачество в България: възможности и перспективи“, която се проведе на 23 март 2022 г. от 13:30 часа в Голямата конферентна зала.

Проф. Николай Денчев, Свободен университет - Брюксел, координатор на проект ELANET, изследовател към Института по предприемачество - УНСС и проф. Диана Копева, ръководител на екипа от УНСС по проект ELANET, откриват събитието

Целта на кръглата маса е под формата на свободна дискусия да се споделят вижданията за факторите, които оказват положително или отрицателно въздействие върху социалното предприемачество, за пропуските в екосистемата на социалното предприемачество, за възможностите за развитие на социалното предприемачество в България, от страна на представителите на социалните предприятия в България, на институции и организации, които работят в тази област.

Кръглата маса се провежда в рамките на проект ELANET - European Latin American Network in Support of Social Entrepreneurs („Европейска латиноамериканска мрежа за поддръжка на социални предприемачи), в който УНСС е партньор.

Галерия снимки от Кръгла маса по проблемите на социалното предприемачество ...