Продължават онлайн информационните дни за кандидат-студенти в УНСС

четвъртък, 24 март 2022 15:30

На 28 март ще се проведе втората от онлайн срещите под мотото #ИзбирамУНСС2022/2023. От 14:30 ч. в платформата Microsoft Teams – оттук и чрез livestreams във Facebook страницата на УНСС всеки, който желае ще може да се включи и да зададе своите въпроси.

В рамките на срещата представители на университета ще запознаят кандидат-студентите със специалностите в университета, условията за кандидатстване, възможностите за настаняване в студентските общежития, какви спортове могат да практикуват, както и по всички други интересуващи ги въпроси свързани с обучението и студентския живот в УНСС.

През тази година кандидат-студентите в УНСС могат да избират сред 42 бакалавърски специалности и специалност „Право“ за образователно-квалифика­ционна степен „магистър“ след средно образование.

Приемът в университета ще се извършва с оценка от държавен зрелостен изпит (матура) и/или с единен приемен изпит (ЕПИ) – тест в електронен формат. Датите за изпитите са обявени на сайта на УНСС.

Следващите онлайн информационни дни за кандидат-студенти ще се проведат на 11 април от 11:00 ч. и 28 април от 14,30 ч.

Подробна информация за специалностите, условията за кандидатстване, сроковете за прием на документи и явяване на предварителни и редовни изпити, кандидат-студенти могат да намерят на priem.unwe.bg.

УНСС предлага:

Многообразие от утвърдени и търсени от бизнеса специалности;

Съвременни учебни планове в модерна учебна база;

Висококвалифицирани преподаватели;

Специалности с преподаване на английски език;

Международен обмен по програмите Еразъм+ и ENGAGE.EU;

21 онлайн услуги, чрез системата Уеб студент;

Много възможности за кариерно развитие.

 

Галерия снимки от Продължават онлайн информационните дни за кандидат-студенти в УНСС ...