Интензивно обучение по проект за стратегическо партньорство на програма „Еразъм+“

вторник, 08 март 2022 9:30

Във връзка с изпълнението на дейностите по Договор № 2019-1-BG01-KA203-062602 KA203/HE-25/13.09.2019 по проект за стратегическо партньорство на програма „Еразъм+“ на тема „Изграждане на иновативна мрежа за споделяне на игрови подходи в обучението по логистика и транспорт“ в УНСС в периода 21.02.2022  -25.02.2022 г. се проведе интензивно обучение за преподаватели от УНСС и за преподаватели от партньорските университети SCOALA NATIONALA DE STUDII POLITICE SI ADMINISTRATIVE – Румъния и HOCHSCHULE HEILBRONN – Германия.  

Keynote speaker на обучението бе доц. Ангел Марчев, младши.

Основната цел на обучението бе развиване на уменията при прилагане на игрови подходи. Програмата включваше използване на методи за активно обучение, като gamification, flipped classroom, организационни динамични игри, симулационни игри.

Обучението породи интересни и интензивни дискусии относно различни аспекти на използване на софтуера, отвореното сътрудничество и полезното използване на методи за активно обучение в различен контекст на организации и заинтересовани страни. То доказа, че преодолявайки възникналите трудности по време на създаване на интелектуалния продукт, благодарение на сътрудничеството между всички, постигнахме висококачествени резултати и отворихме пътя за разширяването и подобряването на вече постигнатото.

Повече за събитието може да научните на  https://edugamenet.eu/ .

Галерия снимки от Интензивно обучение по проект за стратегическо партньорство на програма „Еразъм+ ...