Ректорът награди преподаватели и служители за подкрепа на дарителството

сряда, 27 октомври 2021 17:13

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров награди преподаватели и служители на университета. Отличията са по повод активната им дейност за подкрепа на дарителството и принос в подобряване на учебната среда и повишаване качеството на обучителния процес.

Ректорът връчи почетна грамота и юбилейна монета „100 години УНСС“ на проф. д-р Силвия Трифонова, заместник-декан по качеството и международното сътрудничество, Финансово-счетоводен факултет, доц. д-р Димитър Терзиев, преподавател в катедра "Икономика на природните ресурси", Бизнес факултет и директор на Научноизследователски център за агробизнес и природоползване на УНСС, гл. ас. д-р Христо Маврудиев, преподавател в катедра "Счетоводство и анализ", Финансово-счетоводен факултет и на Бисер Иванов, началник отдел "Транспорт и снабдяване", дирекция „Управление на собствеността“.

„Днес сме се събрали да отбележим големия принос на колегите към университета, те доказаха на практика, че духът прави силата. По своя инициатива помогнаха на УНСС в трудното време, в което живеем, с активната си работа в подкрепа на дарителството. Вие направихте много не само за студентите, но и за преподавателите. Благодарим Ви за благородния жест“, каза проф. Димитров при връчване на наградите.

„Много благодаря за признанието, за мен е огромно удоволствие и чест, че успях да помогна на моя университет, който много обичам“, каза проф. Трифонова

Проф. д-р Силвия Трифонова, бе наградена за съдействието, което оказва за получаване на дарение на подвижна система за съхранение на архиви с релсов механизъм на изнасяне - от WORLEY GROUP и с подкрепата на Светла Нешовска-Кюркчиева от Litexco Bulgaria EOOD.

Благодарение на контактите на доц. д-р Димитър Терзиев със Световната банка и техния офис в София, банката дари на университета офис обзавеждане и книги.

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и доц. д-р Димитър Терзиев при връчване на наградата

Гл. ас. д-р Христо Маврудиев бе награден за дейността си за получаване на дарение - оборудване за център на учебно-тренировъчните фирми, предоставено от Coca-Cola България.

Гл. ас. д-р Христо Маврудиев

Бисер Иванов е отличен за активната му работа и съдействие за дарение на оборудване за копирния център на университета и обзавеждане – катедри и подиуми за залите в най-новия корпус „К“ на УНСС.

Бисер Иванов получава наградата

Връчването на наградите се състоя на Ректорски съвет, на който присъстваха още проф. д-р Мирослава Раковска, зам.-ректор по учебната дейност, доц. д-р Михаил Мусов, зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. д.ик.н. Кирил Стойчев, помощник-ректор, доц. д-р Росен Кирилов, главен секретар по практическо обучение и връзки с бизнеса, Ангел Стойков, председател и Илиян Чабуклийски, секретар на Студентския съвет.

Пред ректорското ръководство проф. д-р Димитър Димитров изтъкна заслугите на всеки един от удостоените преподаватели и служители

Галерия снимки от Ректорът награди преподаватели и служители за подкрепа на дарителството ...