Наши възпитаници с награди за иновации

четвъртък, 30 септември 2021 15:46

Двама възпитаници на в катедра „МИО и бизнес“ - Венцислав Луканов и Здравко Ботушанов, са сред наградените в престижния конкурс "Иновативно предприятие на годината" 2020. Церемонията по връчването на наградите се състоя на 28 септември 2021 в „Център за изследване на демокрацията“. Конкурсът е под патронажа на президента на Република България Румен Радев, а събитието беше организирано от фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и Центъра за изследване на демокрацията.

Венцислав Луканов, завършил магистратура „Международен бизнес“, катедра „МИО и бизнес“ към УНСС, ръководител на отдел за разработка на технологии за пространствена визуализация с виртуална и добавена реалност
Здравко Ботушанов, завършил магистратура „МИО“, катедра „МИО и бизнес“ към УНСС, собственик на фирма

„Важно е са се отбележи, че Венцислав и Здравко не са загубили връзката с университета и продължаваме да поддържаме добри контакти. Изключително съм щастлив от факта, че сме съумели да дадем стабилна основа в теоретичен и практико-приложен аспект на младите предприемачи. Полученото признание е и доказателство, че знанията, с които  въоръжаваме студентите са приложими, актуални и на световно равнище. Университетът може и трябва да се гордее с постиженията на своите възпитаници, защото тези постижения са резултат не само от интелектуалното любопитство на студентите, но и от нивото на преподаване“, сподели гл. ас. д-р Кристиан Желев, научен ръководител на магистърските тези на Луканов и Ботушанов.

Галерия снимки от Наши възпитаници с награди за иновации ...