Наш преподавател в Управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация

петък, 04 юни 2021 14:07

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) избра нови органи за управление на проведеното на 3 юни 2021 г. годишно отчетно-изборно Общо събрание. В състава на Управителния съвет на асоциацията за втори пореден път беше избран доц. д-р Драгомир Стефанов, гл. секретар на УНСС по социално-битови въпроси на учащите и чуждестранни студенти и преподавател в катедра Недвижима собственост". Останалите членове са Иван Велков, Анна Дунева, Бисера Пейчева, Димитър Георгиев (докторант в катедра Недвижима собственост"), Йордан Станков, Лъчезар Петров, Петър Ташев и Цвета Наньова.

За председател на организацията, за трети пореден мандат, единодушно бе преизбран Иван Велков. Той е бивш хоноруван преподавател в катедра Недвижима собственост". Управителният съвет е с мандат от две години (2021-2023 г.).

В началото на тази година, УНСС подписа Меморандум за сътрудничество с БГФМА, координатор по което от страна на УНСС е доц. Стефанов. 

„Дейностите, свързани с фасилити мениджмънта на сградите, ще имат все по-важна роля в бъдеще. Един от приоритетите на катедрата ни е да развиваме обучението по тази дисциплина на нашите студенти" - това заяви доц. Стефанов по време на събранието.  

Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) е професионалната организация на фасилити мениджмънт специалистите в България. БГФМА играе жизнено важна роля в популяризиране и повишаване престижа на професията Фасилити мениджър” в България и региона. Като активен член на EuroFM и IFMA, организацията участва и организира различни събития на международно ниво.

Галерия снимки от Наш преподавател в Управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциац ...