Ректорът връчи плакет за принос към УНСС на проф. д-р Никола Филчев

понеделник, 08 февруари 2021 8:35

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров награди проф. д-р Никола Филчев, преподавател в Юридическия факултет на УНСС и бивш главен прокурор на Република България, за цялостен принос към дейността на  Университета за национално и световно стопанство. 

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и проф. д-р Никола Филчев 

Проф. Димитров подчерта, че с връчването на почетния плакет се засвидетелства  уважение към приноса на хора като проф. Филчев, които са положили много усилия за утвърждаване доброто име на Университета за национално и световно стопанство.   

„Изключително съм благодарен на ректора проф. Димитров за вниманиетоПреподавам в УНСС от самото създаване на Юридическия факултет. Виждам, че е дадено едно ново начало в работата на университета и бих искал да пожелая успех на ректора в неговия мандат и на университета по пътя на развитието му“, изрази признателността си проф. Филчев. 

В почетната грамота се отбелязват научната и преподавателска всеотдайност на проф. Филчевнеговата вярност към традициите на УНСС, академичната и човешка отдаденост и заслугите му за развитие и утвърждаване авторитета на университета 

Галерия снимки от Ректорът връчи плакет за принос към УНСС на проф. д-р Никола Филчев  ...