Споразумение за партньорство между УНСС и PwC

петък, 30 октомври 2020 16:40

Споразумението за партньорство между УНСС и PricewaterhouseCoopers (PwC) е факт. То предвижда възможности за провеждане на стажове и практическо обучение на студенти, организиране на публични лекции и осигуряване на спонсорство за различни инициативи, създаващи добавена стойност за студентите на УНСС.

„Партньорството с устойчивия бизнес е приоритет за УНСС. PwC са успешен модел на такъв устойчив бизнес. Разчитаме много на това сътрудничество: за по-добро практическо образование на студентите, за тяхната по-добра професионална реализация, за подобряването на средата за обучение, заяви ректорът проф. д-р Димитър Димитров.

Г-н Джок Нюнан, управляващ съдружник и ръководител одит услуги в PwC България, написа в официален имейл: "След няколко години на успешно сътрудничество PwC се радва на възможността да формализира отношенията си с УНСС чрез подписване на споразумение за сътрудничество. Много сме щастливи, че ще продължим заедно да развиваме и да участваме в множество съвместни образователни и кариерни проекти и да останем свързани със студентите на УНСС през учебната година".

Координатори на споразумението са доц. д-р Михаил Мусов – научен секретар на катедра „Счетоводство и анализ“, и г-жа Гергана Парушева – HR специалист в PwC.

Галерия снимки от Споразумение за партньорство между УНСС и PwC  ...