Продължава успешното сътрудничество на УНСС с „Крестън БулМар“ ООД

сряда, 07 октомври 2020 15:48

В рамките на „Кариера УНСС 2020“ ректорът проф. д-р Димитър Димитров и директорът на Муждууниверситетския център за развитие на кариерата доц. д-р Росен Кирилов се срещнаха с г-н Емил Попов, управляващ съдружник на „Крестън БулМар“ ООД.

По време на разговора беше обсъдено изпълнението на споразумението за сътрудничество между нашия университет и компанията в условията на пандемия от COVID-19, което включва практически обучения по счетоводство, провеждането на студентски практики и стажове, майсторски класове, лекции, конференции и др. с цел популяризиране на счетоводната професия, сътрудничество в изследователски проекти и пр.

Ректорът проф. Димитров, г-н Попов и доц. Кирилов (от ляво надясно)

Дейностите, предвидени в споразумението, се изпълняват, макар и малко по-трудно и по-бавно поради необходимостта от спазване на противоепидемичните мерки, посочи ректорът проф. Димитров. Той изрази своята увереност, че въпреки това ще се намeрят гъвкави решения, нови начини и идеи за осъществяване на планираните договорки, за да продължи практическото обучение на студентите и работата по изследователските проекти.

В знак на благодарност за успешното партньорство ректорът връчи на г-н Попов юбилеен плакет „100 години УНСС“ (на снимката долу).

Доц. Кирилов изтъкна, че времето до настъпването на зимата трябва да се използва за провеждането на студентските стажове и на практическото обучение.

В нашата компания работят много третокурсници и четвъртокурсници от УНСС, както и завършили вашия университет, каза г-н Попов и увери, че още от февруари са взети всички мерки за опазване здравето на служителите и студентите. Той изрази готовността си за организиране на майсторски класове и осъществяване на предвидените дейности по споразумението с университета.  

Галерия снимки от Продължава успешното сътрудничество  на УНСС с „Крестън БулМар“ ООД ...