Официално беше открита реновирана учебна зала на катедра „Логистика и вериги на доставките“

петък, 02 октомври 2020 19:44

Днес официално беше открита изцяло реновираната зала 4051 на катедра „Логистика и верига на доставките“. Благодарение на дарението на Kaufland България в размер на 45 хил. лв. е подновена подовата настилка, ремонтиран е таванът, монтирани са нови осветителни тела, климатик и отоплителна система, бюрата и столовете са напълно нови. Студентите и преподавателите ще разполагат за нуждите на учебния процес с модерно оборудване – проектор и 10 лаптопа (на снимката долу).

Залата беше открита на тържествена церемония от ректора проф. д-р Димитър Димитров, зам.-ректора по учебната дейност и ръководител на катедра „Логистика и верига на доставките“ проф. д-р Мирослава Раковска, г-жа Милена Караилиева, HR директор на Kaufland България, и г-н Емил Димитров, ръководител „Логистика“ в Kaufland България (на снимката долу).

Ректорът проф. Димитров благодари за дарението и даде висока оценка на изключително доброто партньорство на катедрата с Kaufland България. Той приветства студентите и преподавателите и им пожела да бъдат здрави и успешни.

Всичко това го правим за вас, за да се чувствате уютно при добиването на професионални умения - обърна се към студентите проф. Раковска. - Катедра „Логистика и вериги на доставките“ винаги е работила в тясно сътрудничество с бизнеса в процеса на обучение на бъдещи логистици с цел обвързването му с практиката. В лицето на Kaufland ние открихме един стабилен, доверен партньор, който всеотдайно и отговорно подпомага целия учебен процес – участие в занятията, посещение в Логистичния център на Кауфланд, менторство на студенти, стажантски програми и други практически ориентирани инициативи. Изразявам благодарността на студентите и преподавателите от катедрата за реновирането на обучителната ни зала и вярваме, че в бъдеще ще имаме възможност за осъществяването и на други полезни дейности.

Оборудването на залата за нас беше емоционална тема, защото знаем, че тя ще допринесе за качеството на образованието. Това е доказателство, че образованието и бизнесът могат да работят заедно, заяви г-жа Милена Караилиева.

Горд съм, че съм възпитаник на УНСС. Чувството да принадлежиш към този университет е уникално, каза г-н Емил Димитров.

Проф. Раковска съобщи, че Kaufland България ще подари сърце за събиране на капачки.

На откриването присъстваха и преподавателите и служителите от катедра „Логистика и верига на доставките.

Галерия снимки от Официално беше открита реновирана учебна зала  на катедра „Логистика и вериги на ...