УНСС на страниците на испанското дигитално списание Espiral

четвъртък, 02 юли 2020 13:40

УНСС е вече и на страниците на дигиталното списание Espiral (брой 24) на Образователната служба към посолството на Кралство Испания у нас, което се издава под егидата на испанското Министерство на образованието и професионалното обучение.

По покана на образователния съветник г-н Анхел Сантамария Барнола проф. д-р Даниела Кох-Кожухарова, испанист и ръководител на катедра „Чужди езици и приложна ливгвистика” в УНСС, представя своята катедра, факултет „Международна икономика и политика”, другите катедри в него - „Международни икономически отношения и бизнес”, „Международни отношения” и „Политология”, бакалавърските и магистърските специалности, които те предлагат.

Цялата публикация в оригинал можете да видите тук

Проф. Кох започва разказа си за нашата Алма матер от неговото основаване през далечната 1920 г., спира се на академичния и научен обмен с други университети, на чуждестранните студенти в УНСС, на програма „Еразъм“, която има голям принос за популяризирането на УНСС в чужбина и пр.  

Проф. Кох  поставя акцент и на чуждоезиковата подготовка на студентите в УНСС, на държавните изпити по първи чужд език ниво С1, и втори чужд език, ниво B1/B2 по Общата европейска езикова рамка за учене, преподаване и оценяване и завършва представянето на УНСС с богатия ни опит в дистанционното обучение.

Espiral (брой 24) можете да видите тук.

Галерия снимки от УНСС на страниците на испанското дигитално списание Espiral ...