Остани в България и кандидатствай в УНСС – заслужава си!

петък, 26 юни 2020 13:00

Много хора сигурно си мислят, че новите хоризонти непременно се намират от другата страна на граничната бариера. И наистина е вярно, че да учиш на определени места в чужбина е синоним на добро образование. Вярно е обаче и друго – да учиш в България си заслужава!

Доказват го все повече млади колеги, които се завръщат. Продължаващата пандемия от Covid-19 показа, че в България може да бъде по-сигурно и безопасно, че трудностите се преодоляват по-лесно, когато си заедно със семейството и приятелите си.

Когато започна пандемията, ние от УНСС за броени дни преместихме нашия академичен дом от Студентския град в Облака, като разработихме уникална система за онлайн обучение и онлайн изпити. А преди кандидатстудентската кампания – и за онлайн кандидатстване и онлайн приемни изпити. Направихме го с грижа за твоето здраве и още нещо – с желание да прекрачим границата на второто столетие като Университет 2.0.

Ако станеш студент в УНСС, ти ще бъдеш част от стотния юбилеен випуск на нашия университет. Имаш богат избор от 43 специалности, ще се обучаваш в модерна учебна среда, ще учиш един или два семестъра в европейски университети по програмата за мобилност „Еразъм+“, ще имаш достъп до световни бази данни, ще спортуваш в един от най-големите студентски спортни комплекси.

Ще учиш в академична институция със 100-годишни традиции в образованието, носител на приза „Най-престижен университет“, 97,2 на сто от чиито випускници се реализират успешно на пазара на труда. Облакът #unwebgCloud ще бъде на твое разположение – както в извънредна епидемична обстановка, така и при нормални условия – с всички възможности за учебна и изследователска работа и административни услуги.

Днес страната ни се нуждае от хора с широко съзнание и очи, вперени с бъдещето. И такива, които ги е грижа. Защото истината е, че да избереш да продължиш своя път в България си заслужава. А ние искаме да ти подадем ръка – за да гледаме заедно в бъдещето и да докажем, че доброто образование и успехът са възможни - в УНСС и в България.

Нека бъдем заедно в твоите първи крачки към добро образование и успешна кариера! Стани един от нас!

Кандидатствай в УНСС – #TвоятУниверситет!

Галерия снимки от Остани в България и кандидатствай в УНСС – заслужава си! ...