Ректорът се срещна с председателя на ВОН – КНСБ

неделя, 31 май 2020 10:24

Ректорът проф. Димитър Димитров обсъди с доц. д-р Лиляна Вълчева, председател на Националния браншови синдикат ВОН – КНСБ, бъдещото взаимодействие между двете институции.

По време на срещата ректорът изрази убедеността си, че УНСС и синдикатът ще продължат да работят в дух на сътрудничество и разбирателство. „През годините с активната си дейност и равнопоставения социален диалог ВОН – КНСБ доказа, че е лоялен партньор на нашия университет“, посочи проф. Димитров.

Доц. Вълчева връчи на проф. Димитров поздравителен адрес по случай 100-годишнината на нашия университет, в който се посочва: „На цялата академична общност на УНСС – носител на вековни традиции и успехи, на университетското ръководство от компетентни и иновативни създатели на устойчиви трансформации в модерната дигитална среда, на синдикалните братя и сестри – социално и институционално отговорни, желая здраве, мир, благополучие, просперитет и в следващите години напред. На многая лета!“ (на снимката долу).

Доц. Вълчева подари на проф. Димитров статуетка - пластика на митологичния титан Атлас и му пожела много здраве, сили и успехи във високоотговорната работа като ректор на УНСС

Ректорът благодари и връчи на доц. Вълчева юбилеен плакет „100 години УНСС“ (на снимката долу).

Галерия снимки от Ректорът се срещна с председателя на ВОН – КНСБ ...