Семинар „Как да изберем правилната кариера за нас“

сряда, 04 март 2020 21:37

Проектът „Trainings UNWE”, който Студентският съвет организира за пореден път, даде възможност на студентите да чуят съвети на професионални трейнъри за своето бъдещо кариерно развитие.

„Как да изберем правилната кариера за нас“ беше темата на семинара с гост-лектори Васил Чакърдъков и Емил Цветков, директори по продажби и регионално развитие в американската компания „Southwestern Advantage“ и едни от най-успешните й експерти по продажби. Вече десет години те работят с млади хора и им помагат да планират и постигат личните си цели и цялостното си развитие (на снимките долу).

Председателят на Студентския съвет Ангел Стойков

Лекторите акцентираха върху най-важните неща при избора на професия и изграждането на успешна кариера и откроиха ролята на професионалните онлайн мрежи за професионалното израстване и значението на езика на тялото, на енергията, която излъчваме, и на начина, по който изглеждаме.

Целта на семинара беше да запознае студентите с един по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионално реализиране с акцент на самоанализа, изготвянето на добри социални мрежи и мотивацията за развитие.

 

Галерия снимки от Семинар „Как да изберем правилната кариера за нас“  ...